De Online Marketing Scan 

De nieuwe manier van restaurants ontdekken

Gespecialiseerd in de online restaurant wereld

BookDinners heeft meer dan 10 jaar ervaring in het online restaurant domein. Hiermee zijn wij, naast een reserveringsplatform, jouw online kennispartner. Middels onze Online Marketing Scan adviseren wij je graag bij het juist inrichten van jouw online marketing op de volgende thema's:

  • De restaurant website
  • Social Media
  • Engagement & Advertenties
  • Zoekmachines & Reviews

voor restaurants

Neem contact met ons op!

Wij adviseren je graag. Laat je gegevens hier achter en wij nemen contact met je op. Je kunt ons ook altijd bereiken op 033 303 65 15.

Een adviesrapport binnen 2 werkdagen

Een adviseur beoordeelt je restaurant binnen de genoemde thema's. De bevindingen worden vervolgens beschreven in een gepersonaliseerd adviesrapport, met een eindscore en praktische verbeterpunten. 

De scan is gratis voor BookDinners leden*. Niet-leden betalen eenmalig €99,-.
*I.c.m. een jaarabonnement

Neem contact met ons op!

“Vanuit de Debuut groep zien wij de noodzaak om in het huidige restaurant landschap op alle online vlakken actief te zijn. Wij staan als geen ander achter dit nieuwe initiatief van BookDinners. Met hun kennis en expertise in het online restaurant domein, kunnen zij restaurateurs optimaal adviseren en ondersteunen in de online marketing activiteiten.”

- Sjoerd van Barneveld, Marketing Manager, Debuut

Over BookDinners

BookDinners is het snelstgroeiende restaurant platform in Nederland. Op BookDinners kunnen gasten zich optimaal oriënteren in hun zoektocht naar het best passende restaurant en zijn favorieten van ruim 100 foodlovers, mediapartners en chefs te vinden. Daarnaast biedt BookDinners als kennispartner voor online marketing, restaurateurs inzicht en begeleiding in de online marketing activiteiten, een onmisbaar onderdeel in het huidige restaurant landschap. Samen met onder andere de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en de leden van de Samenwerkende Horeca Ketens als partners is BookDinners hét netwerk van, voor en door restaurants.